Foreningens lokaler ligger i Vestergade 21, 5000 Odense C på 1. og 2. sal. Indgangen er lige ved siden af Tine P. blomster (Lille Gråbrødrestræde). Få en video-rundtur i lokalerne HER

“Salen” på 1. sal er omkring 90 m2. Loftshøjde: 2,42m. Der er garderobe og et toilet i forbindelse med lokalet. Spots i loftet og sildebensparket på gulvet. Der er en musikafspiller til rådighed.

“Studiet” på 2. sal er omkring 40 m2. Loftshøjde: 3,2m. Der er et tekøkken og et toilet i forbindelse med lokalet. Vinyl på gulvet. Der er et musikanlæg til rådighed.

  • Booking til undervisning af hold (f.eks. yoga mm.) = 325 kr. for halvanden time.
  • Booking til egen øvning eller undervisning af én elev = 100 kr. pr. time (50 kr. ekstra i timen pr. ekstra person.)
    (50% rabat for medlemmer af Dansk Skuespillerforbund)

  • Hvis du arbejder med skuespil, kan du desuden søge om at blive “hjerteven af huset”. Det koster 350 kr. om måneden og giver mulighed for at booke lokaler så meget du vil til eget brug, samt dit eget skab til opbevaring af personlige ejendele. Der er 12 hjertevens-pladser. Hvis du ønsker at høre, om der ledige pladser i øjeblikket, kan du skrive til dsffyn@gmail.com.

Alle priser er inkl. moms.

For at blive oprettet i vores bookingsystem, skal du sende en mail til dsffyn@gmail.com. Du vil modtage svar hurtigst muligt.

Det er også muligt at booke lokalerne over en længere periode til f.eks. produktion af mindre forestillinger.